Grijp het ongrijpbare Team

Wel eens een vergadering binnengelopen dat de spanning om te snijden was? Wel eens de sfeer in een team plotseling zien omslaan, waardoor het onoverwinnelijk leek? 

Beide gebeurtenissen lijken ongrijpbaar en toch kunt u grip krijgen op dergelijke situaties! Wat maakt een team een team en wat maakt een team een goed team?! In de "Grijp het ongrijpbare Team©" training gaan we stap voor stap de ‘code van teams ontrafelen’. Wij maken daarbij onder andere gebruik van Relationship Intelligence (kennis en kunde wat er tussen individuen, in teams en relaties afspeelt). Stap één is (onbevooroordeeld) waarnemen en bewust worden van wat er daadwerkelijk gebeurd. Daarna leren we je HOE je daar heel concreet in een team mee kunt werken en daar SMART veranderingen in kunt aanbrengen.

Voor wie; teamleiders, leidinggevenden die meer grip willen krijgen op het SMART aansturen van teams.

Vorm 

Eén volle dag, met een follow up gesprek. Additionele begeleiding is mogelijk.

Dit is ook een uitstekende training om samen met je team te doen (in company)! In dat geval wordt de opzet iets anders. Zie ook bij “Team Ontwikkeling” 


Contact

Deze training van één volle dag start vier keer per jaar, minimaal aantal deelnemers is 10 (max 20). Neem contact met ons op voor de eerstvolgende data of bel rechtstreeks met Gabby Staal: 06 - 39 56 05 39.

 info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018