Voor Teams

Verandering

Staat uw organisatie aan de vooravond van een grote verandering? Is er een nieuwe strategie of koers bepaald? Zit u in een reorganisatie, fusie, of overname? Of bent u van mening dat het roer om moet, dat het nu echt eens anders gaat?

LeaderQuest is ervaren sparringpartner in 'Leadership-, Team en Organizational Development'. Wij faciliteren verandertrajecten op een manier waardoor de mensen steviger in hun schoenen staan en er co-operatief wordt samengewerkt, waardoor optimale prestaties worden bereikt. Door onze aanpak worden veranderingen ook makkelijker 'geaccepteerd', wat tijd en kosten bespaart!

Onze geintegreerde aanpak maakt gebruik van revolutionaire methoden en technieken op het gebied van leiderschap-, team- en organisatieontwikkeling. Zo maken we onder meer gebruik van Relationship System Intelligence™ en kunnen we zowel de effectiviteit van leiderschap en teamprestaties meten:

Na onze interventies scoren teams gemiddeld 20% beter...  


Klik hier voor meer informatie over onze aanpak in LeiderschapsOntwikkeling!

Klik hier voor meer informatie over onze succesvolle aanpak voor teams!

Klik hier voor meer informatie over het METEN van teamprestaties (TeamScans)!


Contact

Hoe lang kunt u nog veroorloven te wachten? Niets doen kost vaak meer. Bel ons vandaag nog voor een nadere kennismaking: 06 - 39 56 05 39, of mail ons nu

 info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018