Team (top)prestaties

U bent leidinggevende, directeur of eigenaar en u weet dat er meer uit uw team of organisatie valt te halen. Het loopt bijvoorbeeld niet helemaal lekker binnen het team, het team voelt als 'los zand' en u kunt niet de vinger op de zere plek leggen. Er wordt langs elkaar heen gewerkt, in silo's. Gebrek aan communicatie leidt soms zelfs conflicten. Het moet anders.

LeaderQuest†is gespecialiseerd in het verbeteren van samenwerking binnen teams en organisaties, waardoor optimale prestaties bereikt worden. Wij richten ons op de dynamiek in een team en werken met een team als ťťn geheel: wat maakt een team een team... en wat maakt uw team een succesvol team...?!


Relationship (System) Intelligence™

positiviteit en productiviteit

Succesvolle teams blijken hoog te scoren op Relationship Intelligence. Dat betekent o.m. dat teamleden elkaar vertrouwen en respecteren, effectief communiceren, proactief zijn en zich verantwoordelijk voelen voor het eindresultaat. Die teams hebben een hoge productiviteit en positiviteit (o.a. ‘teamspirit’). Die teams zijn dus echt slim! Met Relationship Intelligence maken we als het ware het ongrijpbare in teams grijpbaar. Het mooie is dat elk team hier over beschikt. Dus ook uw team!


Hoe kunnen wij†je†helpen?

Ons doel is om van jouw organisatie een echte zelf-lerende organisatie te maken, met gemotiveerde medewerkers en inspirerende leidinggevenden, die positief kunnen omgaan met verandering en gezamenlijk werken aan top teamprestaties.†Dat doen we met innovatieve teamtrainingen en workshops waarin ‘slim’ samenwerken en effectieve communicatie en gedrag centraal staan.†

Wij maken daarbij veelal gebruik van de revolutionaire Team Scans van Team Coaching International (VS). ††


Wat levert het op?

Na†onze interventies scoren teams gemiddeld 20% beter...†over ROI gesproken...!†

Dat kunnen we ook met jouw team bereiken; wij garanderen succes!


Dit mag u ook van ons verwachten in uw team:†

Effectieve samenwerking, met co-creatie † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † † †

● Een prettige teamsfeer

● Betrokken, geÔnspireerde, medewerkers†

● Meer pro-activiteit en hogere eigen verantwoordelijkheid

● Hogere medewerkerstevredenheid

● Effectieve hantering van conflicten en meningsverschillen

● Betere acceptatie verander-trajecten†

● Hogere klanttevredenheid

en...

● Structurele, duurzame verandering, stevig verankert in jouw organisatie


Wat doen we zoal met Teams en Organisaties?

Teamcoaching en OrganisatieOntwikkeling.†Verbeteren van samenwerking (overbruggen ‘eilandjes’). Het faciliteren van verander-trajecten.†Begeleiden van reorganisaties en conflicten (bijvoorbeeld binnen uw team, of met de OR).†Begeleiding van vergaderingen, meetings en ‘heisessies’†(“the fly on the wall”). Maatwerk Workshops & trainingen t.b.v. Sales & Performance.†Concretisering van de bedrijfscultuur (hoe te vertalen naar gedrag). Begeleiden van Fusies & Overnames, MBO/MBI’s (het proces om tot elkaar komen, het overbruggen†van twee ‘werelden’).†Concretisering van Het Nieuwe Werken (HNW); de impact op medewerkers en leidinggevenden, ander gedrag en aansturing.†Businesscoaching en Business Alignment.†Management- en Leadership Development Programma’s. Teambuilding (Teambuilding-Plus!... dat Werkt!). Leiderschapsreizen voor Teams (zie ook “Leiderschapsreizen”). Begeleiding in het creŽren van Mission Statements en nieuwe StrategieŽn.†Begeleiden van Start ups (snel een eenheid vormen). Individueel begeleiden van managers, leidinggevenden en MT-leden; zie ook†“Persoonlijke coaching”. Een betrouwbaar en ervaren klanbord voor DGA’s en Ondernemers; zie ook “Ondernemers Klankbord.”


Ook voor uw team?

Wij werken met teams van grote (beursgenoteerde) bedrijven, middelgrote en kleinere organisaties. De grootte van het team of de organisatie is voor ons niet zo belangrijk. Wij hebben gewerkt met teams van 2-4 personen, tot wel meer dan honderd personen.†

Belangrijk voor ons is de bereidheid en de wil van de leiding om tot fundamentele veranderingen te komen, ook al weet men nog niet precies hoe en wat.

Onze opdrachten bestaan uit korte interventies (een dag of dagdeel) tot langdurige verandertrajecten.†

Sectoren en branches†waarmee wij hebben gewerkt zijn onder andere; de financiŽle dienstverlening, ICT, advies & consultancy, productie bedrijven, ‘zware’ industrie, automotive, transport & logistiek en non-profit (diverse gemeenten, Zorginstellingen (care/cure) en ook de Europese Commissie in Brussel). Zie†hier voor voorbeelden...

GeÔnteresseerd? Neem vandaag nog contact met ons op om van gedachten te wisselen wat wij voor uw team of organisatie kunnen betekenen (mobiel Gabby Staal: 06 - 39 56 05 39).

†info@leaderquest.nl | +31 6 39 56 05 39 | © LeaderQuest 2018